Life in technicolour

Har haft några riktigt fina dagar i Byske-trakten!
Min tisdag spenderades med ett gäng fina brudar i Vitsjön och hos Linda - fick även åka bil med Julia för första gången! :D Därefter skulle jag och Emelie ha Glee-marathon men det slutade med att min kompanjon somnade efter ungefär en kvart, men jag var ganska road ändå - både av hennes pratande i sömnen och av själva serien såklart! Dagen därpå tog vi moppen till Vitsjön igen där vi stekte och badade! :D

På eftemiddagen for jag till Danne där vi spenderade kvällen på playa del furuögrund och i soffan ätandes supergod blåbärspaj! :D Sen var det tidigt i säng som gällde för vi skulle upp klockan fem i morse för att fara till stan - all cred till min tappre & underbara krigarprins som orkar göra det fem dagar i veckan! ♥

Älskar värmen som är nu men i stan kan jag inte riktigt njuta av den fullt ut känner jag, ge mig en sjö eller kanske ett hav och en gosig strand så är jag riktigt nöjd!!! Så nu beger jag mig till min byskebrud Emelie ones more för lite bad och tårtbakning!




Du har så rätt, Jason!

- Livet ska vara som en samba!


Vi ses ikväll tjejer! :D

I feel my heart start beating to my favourite song

Trivs fantastiskt bra ute i solen här i skogen den här morgonen,
men det hade verkligen inte suttit helt fel att ha befunnit sig i Göteborg idag på "Where the action is"!

COLDPLAY OCH GLASVEGAS FÖR TUSAN!
Svider att jag missar dem men ekonomin, ekonomin..! Hoppas på fler chanser helt enkelt!
De är ju inget annat än underbara!




En rosa natthimmel tyder på en vacker morgondag



För en månad och tre dagar sedan satt vi alla sex i flygplanet och höll varandras händer när vi lyfte från svensk mark. För exakt en månad sedan var vi där, i Alanya, Turkiet - i solen, värmen, skratten, pulsen! Vid exakt den här tidpunkten för en månad sedan dansade jag för allt jag var värd.
Just nu önskar jag att jag skulle få uppleva det ögonblicket igen. 

En av de mest intensiva, fina och levande veckorna i mitt liv!

Janglin'

Min sista sommarlovsvecka på många veckor så
jag tar in så mycket av härligheten och ledigheten som det bara går!

Har sovit i en evighet, käkat frukost i solen, promenerat med min mörke kompanjon, bosatt mig i bikinin, läst bra böcker, haft Christer i öronen, käkat middag ute på gräsmattan med mamma, städat ut dammdemonerna och plockat en riktigt fin bukett!

Tror det är en ny hobby faktiskt, att plocka blommor alltså. Känns både som mani och terapi för mig.
Skulle nog kunna göra det i en evighet om inte alla vaser i huset var för små.
Mitt rum luktar iallafall ljuvligt just nu!!!

...tänker förövrigt smygiga sneaky tankar om mina augusti-planer as well...
kan göteborg vara ett alternativ..?



annars så är kallkaffe uppvärmt i micron något underskattat och jätteljuvligt! :D

Bilder från Bjursele!!






































































Mina & Mathildas!

And after all the violence and double talk There's just a song in all the trouble and the strife You do the walk You do the walk of life - Yeah you do the walk of life

Nu är jag återvunnen efter ett gäng fantastiska dagar i Bjursele och jag känner mig inget mindre än som grädden på moset!

TACK alla inblandade för en fantastisk vistelse med mycket skratt, mycket prat, mycket mat, mycket skog, mycket djur, mycket mys, mycket film, mycket bad, mycket bra musik, lite spel, lite dans, lite sömn och massa kärlek!!!







PGA laggande dator kunde jag bara få upp 3 av ganska många bilder så ni får njuta av dessa tills jag återkommer med bildbomb!

Drar till skogs!

Jag var en lagom glad tjej tidigare idag med lite sömn i bagaget, tusen grejer att packa, en misshandlad armbåge och dessutom inte så himla bright när jag handlade så att jag knappt tog mig hem för att det blev för mycket att bära!

...Men en räkmacka, två avsnitt av Sex and the city samt en tupplur senare är jag fit for fight igen! :D

Om sisådär en timme blir jag upphämtad av bilen som går mot Bjursele där jag ska spendera några ljuva dagar med Mathilda, Carro och Hannes! PEPPAD!!! :D :D :D Ska ha ordentlig semester utan internet och tider att passa, bara njuta av gott sällskap, god mat, den Bjurseliska naturen och av sommaren i synnerhet! :D



-Right guys? ;)

Ha ett gäng fina dagar och en tokgosig midsommar ni andra! :D
HERRÅÅÅÅ


Sånt som är bra för själen liksom

Stan och fika idag med några fina brudar och sen sova hos Danne!

HE BLI AV!!! :D



goseligoseligos!!!

Gillar du pokemon?

Att åka bil med någon man tycker riktigt mycket om till tonerna av riktigt hög och bra musik samtidigt som man blir bländad av solen.

Åka och bada sent på kvällen.

Sova och se film en hel dag bara för att ... varför inte?

Sitta på en ensilage-bal i skymningen och prata om stora saker.

Äta ruskigt mycket kakor

Vara världens stoltaste syster

Lyckas med något man strävat efter länge

Planera en efterlängtad resa

Få pepp från oväntade håll

Jobba och verkligen trivas med det

Få mystiska frågor och samtal på kvällskvisten

Sova som man inte gjprt på månader

Vara vaken vid den här tiden, äta B&J och lyssna på Foo Fighters.

Well. That's how I party!


Mmmbop!

Hemma efter en härlig megalunch på Tatung med min kusin Annika och hennes kompis Sara! ♥
Riktigt trevligt och gott var det och tiden bara sprang iväg!!!

Nu ska jag plugga lite körkort/lyssna på P3 tills Danne kommer och vi ska äta (hur tusan ska jag orka käka igen!? xD) -----> Sommarteater på Nordanå!

Och just ja, blev påmind om denna helt superpeppande låten som passar perfekt att inviga helgen med om du frågar mig!! :D




Mitt sista sommarlov

Egentligen har jag inte så många spikade planer inför sommaren förutom att jag ska jobba och vara high on life på Trästock och Storsjöyran. Fast det tål att tilläggas att jag peppar sönder inför en Stockholmsresa (COME ON GIRLS!!!) samt en tripp till fina Bjursele med ett gäng goingar, för något säger mig att det är en alldeles fantastisk plats såhär års!

Sen så har jag några mål inför sommaren...

* Bada massor! Jag tycker att det är så grymt härligt men det gäller att passa på nu under de här månaderna! Helst vill jag doppa mig minst 15 gånger för att slå förra sommarens rekord! Hav, sjöar, älvar, tjärnar, vattenpölar here I come!!! (pooler räknas inte!)

* Lära mig hjula! Jag tycker att det skulle vara ett så fantastiskt sätt att kunna visa sin glädje på så det vill jag kunna! Hittills i sommar har de otaliga försöken mest resulterat i blåmärken, träningsvärk och grönska på rumpan men innan skolan börjar om vill jag åtminstone kunna göra en hyfsad hjulning iaf!

* Ta tag i körkortet på allvar!
Jag vet att jag kan om jag bara fokuserar ordentligt och tror på mig själv, så nu sätter jag igång! Vill ju ha körkortet innan nyår, men det skulle inte sitta fel med lite marginal!

* Läsa ut en bok! (förutom körkortsboken) När tog jag mig tid till det sist egentligen? Mars?! Riktigt dåligt med tanke på att jag gillar det, så det ska jag greja nu!

Jag är ganska duktig på att planera långt in i framtiden och boka upp mig på saker, men jag ska försöka ha "tomma" dagar i sommar som jag bara ska fylla med tjaa... lugna saker som faller mig in! Vill lära mig att slappna av på riktigt!!

...Fast sen så vill jag ju självklart fylla mitt lov till bredden med fantastiska människor, mysiga kvällar med kubb och te samt magiska party-nätter! Plus att jag vill nå up ptill mina mål!

Hoppsan... plötsligt verkade min sommar rätt uppbokad med grejer iaf!

Aja, 2010 var en fantastisk sommar - nu ska jag göra 2011 års upplaga FANTASTISKARE! :D

...Har redan börjat!!!


Och det var juni och enkla beslut Fast tusen ting stod tungt på lut. Men vad behöver man mer än att lugnt ta del av allt som sker?

Har haft en sjukt härlig dag  - sommarkänslan har verkligen infunnit sig!!!
Bland annat så har jag varit på min systers skolavslutning som var jättefin, ätit supergod lunch på gästis, sovit i solen med underbara Christer i öronen, läst en grym bok och tagit årets andra dopp (och ja - myggorna var där och hade rave igen!). 

Innan middagen så sprang jag bort till mina föräldrars skivor för att hitta en passande skiva att lyssna på - och då hittar jag till min enorma förtjusning Per Gessles Mazarin!!! Ett helt fantastiskt album som jag har så många minnen kring och som är så mycket sommar som det bara kan bli om du frågar mig!!!

Spelar den fortfarande nu när jag sitter här med te, jordgubbar och melon
och mår sådär alldeles underbart bra! :D

Söta va??





Har spenderat kvällen med dessa underbaringar som just nu somnat så gulligt bredvid mig i soffan,
alldeles ljuvliga är dom! :D


Sen vi sågs sist...

...Har jag tagit igen en hel del sömn, jobbat, varit med den här mysiga killen;



...Och varit på teateravslutning med min fantastiska grupp!!!







Tack för det här året teatergruppen! Jag är så fantastiskt glad för alla torsdagar jag fått träffa er och förundras och ta del av era kreativa vibbar och otroliga energi! Ni är guld värda allihop! ♥
GLAD SOMMAR! :D

Årets första dopp!!!

Kände att jag inte kunde vänta längre så jag hoppade på cykeln och tog vägen genom skogen ner till sjön.
Det var verkligen hur vackert som helst där! Ett gäng myggor hade rave nere vid bryggan, vattnet låg blankt som en spegel och solen flammade i rosa och orange på sin väg ner mellan tallkronorna.

Jag blev förvånad över att jag inte frös en sekund, vattnet var alldeles mjukt och ljummet.
Dök rakt ner i det svarta inlandsvattnet och tog några simtag rakt in i solen.
Simmade ut till flotten och satte mig ner och dinglade med fötterna i vattnet, lyssnade på myggornas surr och fåglarnas kvitter och följde den stora gula cirkelns färd över himlen med blicken.

Tänkte att jag ville ha en fantastisk burk där jag skulle kunna fånga och spara den stunden för all evig tid!
- snacka om moment!



En annan sjö en annan dag, men ett jättefint foto som förmedlar känslan! - Av Emelie Pettersson

Jag hoppas du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.

Jag har velat lite fram och tillbaka kring vad jag tycker om den här låten men efter några extra lyssningar idag så vet jag med säkerhet;

Jag älskar den!

Timbuktu på Storsjöyran = Blir av!!!


Vad som än händer!

Tack ES2C för en fantastiskt fin klassfest igår och alla andra underbara jag mötte på vägen in mot, på och från Bonnstan samt på MAX! Inte att förglömma den härliga flicka som jag fick som sovsällskap inatt!
Kvällen var så galet rolig!!!! :D :D :D

Idag känner jag mig väl sådär lagom rolig ...
MEN DET VAR DET VÄRT! :D

































- Alla bilder utom fyra är tagna av Mathilda! :)

Åh min fina klass! Ser framemot att gå ännu ett år tillsammans med er,
men först ska varenda en av oss ha sig ett fruktansvärt fint sommarlov!

Äntligen!

SOMMARLOV!!!

Om jag vill sammanfatta mitt andra år på gymnasiet med ett ord så skulle det vara: Fantastiskt!
 Med undantag för perioder då jag trott att jag skulle krascha i väggen, men som tur är har koffeinet och fina klasskamrater hjälpt mig orka vidare!
Och såhär i efterhand ångrar jag verkligen inte mitt kämpande, nu när jag fått veta de flesta betygen känner jag att det varit så sjukt värt det!

Var på Dannes student idag också och det verkade så sjukt härligt att gå ut!
Snacka om att jag ser framemot min studentvecka nästa år!!
Men just nu är jag lycklig över att ha ett år kvar i skolan och ett sista sommarlov att njuta av
- ska börja göra det NU med massa schysst musik och
senare taggar jag studentmiddag hos Danne och klassfest!!!




som om varje kväll vore den sista

Ja... var ska jag börja?
Jag har haft ännu en toppenkväll den här veckan!!!

Den började hos Mia kring hennes köksbord tillsammans med Mathilda, Carro, Lovisa, Hannes, kaffe, cola, kakor, prat och underbarhet i mängder! När vi skulle skiljas åt så kändes tanken på att gå och lägga sig alltför avlägsen så Lovisa föreslog en öl på Olles på hemvägen, så varför inte?! :D Chillade utomhus ett tag tills Mia, Marika och Salle kom och vi spenderade kvällen pratandes och skrattandes med dem! Jävligt fint! Om jag säger såhär; vänskap har ingen åldersgräns!

När de stängde tog jag och Lovisa en trevlig tedejt hos mig och för en stund sen for hon hem.

Det slår mig bara mer och mer hur underbart det är att existera - och inte bara det - Att Leva!!!

Det enda som känns lite mellan är nog den tveksamma mängden sömn den senaste tiden.. men ehm...
Man lever bara en gång!!!


Tumblr_lkzcepgodg1qfi2dto1_400_large

It's time for pleasure, time for pleasure

Idag har jag sett en toksöt barnföreställning på skolan och sovit igen massa timmar som jag tappa inatt!
Som en ny människa känner jag mig! :D

Nu blir det lite stek i solen med Christer i öronen - like it a lot!!!!

Och till Danne, tack för tipset om den här låten! Går på repeat!


Hoppa och skrik som att ingen tittar (inte ens paret på altanen några meter bort..!)

Egentligen infaller det ju inte förrän på fredag men det känns som att jag och några fantastiska tjejer tjuvstartade sommarlovet redan ikväll!!!









SCHOOL'S (nästan) OUT FOR SUMMER!!!

Sista provet skrevs imorse så nu är jag klar med allt!!!
Känns fruktansvärt härligt att slippa allt skolarbete för några månader!

Har även fått veta några betyg som jag är sjukt nöjd över! Visst, betyg är
egentligen bara ett gäng bokstäver på ett papper men jag är ändå så grymt stolt över dem och glad för att allt pluggande gett resultat! Allt slit lönade sig tillslut! :D

- NU ÄR JAG REDO FÖR SOMMARLOV!!!






verkar inte kunna släppa taget

För precis en vecka sedan dansade jag på det underbara The Doors senast, den sista kvällen i Alanya.
Och jag kan bara inte sluta tänka på ljuden - dofterna - rörelserna - vännerna - människorna

DEN DÄR KÄNSLAN

- jag vill känna den igen!!!


Just ja, nu har jag fixat biljett!!!



taggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggataggatagga
OSV!!!


När ölen blir blå är älgen kall

Konstig skoldag idag! Obeskrivligt fint att träffa massa folk igen, men extremt stressigt var det när alla dans&teater-lokaler skulle städas samtidigt som jag befann mig ute på febril lärar-jakt för att få reda på betyg och boka in ett omprov. Stället blev rent tillslut och jag hittade mina lika hysteriska lärare tillslut - saken är nu biff!

Mina fina krigare Soffe och Emelie kom förbi mig på skolan och sen så cyklade vi till Bergsbyn och tog en glass! Förfärligt varmt var det att cykla men sällskapet och bergsby-glassen var fenomenal!

 <--- ♥

Efteråt blev det dusch, snabbköp av föda på ICA och sedan styrde jag stegen mot Scandic för att kika på balen med Mathilda, Linnea och Rebecka! Alla var så otroligt fina och det var riktigt roligt att titta på! :D
Därefter chillade vi på MAX ett tag innan det blev dags att gå hemåt.

ÅHHHHH det känns verkligen skitjobbigt att sitta inne ikväll när världen är så ljuvlig utanför men behöver verkligen göra klart det sista skolarbetet + sova ordentligt eftersom senaste dagarna varit långtifrån sömnrika!
Vore också bra att ge kroppen en ärlig chans att bli frisk innan sommarlovet,
så det är väl bara för mig att sätta igång!

peace out


We might not get tomorrow - so let's do it tonight!

Banta? Nääääää
Träna? Nääääää
Skaka rumpa i Turkiet en vecka? JA FÖR FAN! (- 2 kg!!!)




Och varför plugga kulturhistoria när man kan kasta sig på cykeln för en kvällskopp med te tillsammans med en gosig kompis? :D

tjingeling peeps!!

Jag vill vara din, Margaretha! Bara vara din, ska du veta!

Har suttit riktigt fint med en härlig långhelg efter hemkonsten från Turkiet!
Förutom att sova, kurera mig, jobba och drömma om semestern så har jag även hunnit med en goskväll i Byske, fikadate i stan, hjul-träning i de furuögrundiska skogarna och en nationaldag som firades hos mormor, i en lekpark och på en sommaräng! Jäkligt ljuvligt! (Kan väl säga att jag gjort i princip allt annat än att plugga till kulturhistoriaprovet och skriva svenskauppsatsen...)

Här kommer lite pics!




















sommar, kärlek, livet ♥


Let's enjoy life

Köpte 3 sycken Ben & Jerrys idag för bara 75 spänn!!
Grymt värt!
Trycker/avnjuter den första av dem nu och halsar te.

Känner mig lycklig och melankolisk på samma gång.
Kan liksom inte koppla bort Turkiet ur mina tankar så minnena går på repeat och jag längtar tillbaka...

Jag saknar känslan av att dansa på the Doors till stängningsdags. Hur jag lät musiken och glädjen uppfylla varenda liten muskel och nerv i kroppen och bara dansade dansade dansade utan att bry mig ett dugg om hur det såg ut. Hur jag hamnade i ett flow av toner, rörelser, varma och lyckliga människor och eufori. Tappade tankar och tidsuppfattning, bara lät kroppen, musiken och känslorna leda mig precis just då, bara vara där och då.

Jag saknar känslan av att umgås med alla underbara tjejer på balkongen, prata om allt möjligt, lyssna på musik, sjunga allsång och dansa loss hur kul/fult som helst (det var helt klart värt de två varningar vi fick av den sura vaktmästaren!!)

Jag saknar känslan av att dra på båtutflykt en heldag; sola på däck, käka glass, hoppa från båten och simma i havet, simma i grottor, äta god mat, prata med den trevliga besättningen, sitta längst fram på båten och blicka ut över medelhavet och alanya och bli bjuden på kaffe av besättningen efteråt.

Jag saknar känslan av att ta en taxi till ett främmande hotell nästan en mil bort, vara där i knappt fem minuter och sedan befinna sig i ett äventyr med ett underbart sällskap där det gällde att hitta till centrum!

Jag saknar känslan av att prata och dansa med nya, härliga, trevliga personer på hotellet, på stan, på barer, på doors och att bilda "dansfamilj". Glädje kan förena alla människor!

Jag saknar känslan av att dega vid poolen och på beachen och tukta mina svenniga pigment samtidigt som jag lyssnade på ljudet från vattnet, fåglarna och människorna omkring...

Jag saknar känslan av att sova två timmar men ändå slita sig upp på morgonen eftersom mitt tagg-batteri var fulladdat och high-on-life-tempen visade över tusen grader.

Jag saknar känslan av att spontanbada i medelhavet mitt i natten med både nya och gamla - underbara- vänner, se solen gå upp och sedan vandra hem i gryningen tillsammans med skorna i handen.


Jag saknar känslan av att prata girltalk vid poolen med brudarna och skratta så att jag inte kan andas!

och så mycket mycket mer...

Give me everything!!!

Efter nästan två dygn av Alanya-baksmälla/saknad så börjar jag så smått vakna till liv igen!

I eftermiddag har jag tagit en promenix till lekparken med älsklingssyrran och pratat igen massa grejer från senaste veckan. Sen har vi ätit kakor, druckit te och så har jag visat henne alla Turkiet-bilderna.
Mamma och pappa är på vift så snart ska vi sätta igång att göra en gosig middag och därefter har jag hört det ryktas om att jag kanske blir bortrövad av några underbart busiga byskebarn..? ;)

Imorgon då? Då blir det en sjukt efterlängtad fika med två supersaknade tjejer på kanel! ♥



En annan fin grej är att jag fick ett riktigt mysigt betyg i franska steg 3 så jag ska fira det med lite dans också!

Livet fortsätter leka!!!

Tittar på bilderna, skrattar och drömmer mig tillbaka...













Alanya - på återseende!!!

Plötsligt så var jag hemma igen!
Och även fast det känns fint att återse saknade personer, sova i sin egen säng och att försommaren är så vacker utanför fönstret så känns det mest underligt attt vara tillbaka i verkligheten

- För min vecka i Turkiet har inte varit något annat än fantastisk!!!

Finns så mycket positivt jag vill skriva och berätta men vet inte var jag ska börja så jag
vill tacka mina underbara tjejer för att den här härliga, roliga resan blev av och för alla oförglömliga minnen vi skapat tillsammans! All min kärlek till er!



En vecka av lycka!




RSS 2.0