Konsten att knulla väggen.

En underbart vacker dag går mot sitt slut.
Har haft massor med roliga men även jäkligt utmanande teaterövningar på schemat, planerat inför teaterlinjens utflykt senare i veckan och sen kört zumba, lite styrketräning samt stretching tillsammans med några klassisar efter skolan. OCH VET NI VAD; jag når ned med figrarna i golvet!!!!!!!! Det gjorde jag INTE för en vecka sen!! All attackstretching senaste veckan har verkligen lönat sig!!! *Superglad tjej* :D :D :D
 
Ikväll har även vi här på internatet "Öfvre Västhem" haft köksmöte och styrt upp lite ansvarsområden och det känns riktigt bra! Är man 9 pers på ett litet kök krävs det lite regler för att det ska funka :)
Sen så har jag pratat med min underbara Emelie i telefon och det är som vanligt mysigt och jätteroligt! :D <3
 
Sen så har jag en sak att bekänna....
Det är nämligen så att det bara är 5 timmar sedan jag sist träffade mina klasskamrater men jag längtar redan efter dem!! Alltså vad är det med mig som annars anser mig vara så himla självständig!?
De är nog bara så förjävla goa och ljuvliga allihopa! :')
 
 
Godnatt!
 
 

Första helgen.

Yoyoyo! Helgen har bara sprungit förbi känns det som! I fredags fest, igår bakispizza, sömn och till sist mys på Östhem samt teparty hos Alexander.  Idag har jag handlat mat, fyndat lite på en Second hand-affär här i Svalöv, städat lite i köket, plockat äpplen, blivit bjuden på äppelpaj i solskenet, käkat tacos med klassen och till sist sett film i Filmlinjens asfina minibio med de flesta från teaterlinjen. Toksoft och underbart! Är så oändligt tacksam över vilken fin klass jag hamnat i!!
 
Har tyvärr ont i hela kroppen från förkylning, vilt festande och fysiska lektioner så ska nu krypa ner i sängen och försöka vila upp mig! Började googla några av de symptom jag har tidigare ikväll och det var ett stort no-no!!! Blev jävligt orolig över vad jag kan ha sjukdomar....fyfan! Usch! Ska försöka sluta tänka på det där...
 
Här är iaf några härliga bilder från min dag;
Äppelplock, handymen och äppelkakehäng;
 
 
 
 
Nu ska jag sova och tagga en ny, härlig skolvecka! Godnatt!

Äntligen är jag här.

Nu har jag pluggat en vecka på Fridhems teaterlinje och det känns så obeskrivligt jävla tokbra.
Klassen, internatet, lektionerna, lärarna, framtida projekt allt gör mig så lycklig oh peppar mig till tusen!!!!!
 
Och igår hade hela teaterlinjen första festen tillsammans!!! Hur roligt och efterlängtat som helst och när jag stod där bland alla mina fina nya klasskamrater och dansade för glatta livet drogs "Na Na Nah" på i högtalarna och då kändes det i hela mitt sinne att nu lever jag verkligen min dröm.
 
Jag går på Folkis med ett gäng otroliga människor och får hålla på med teater på heltid
- fyfan vilken grym känsla!!!
 
 
"Precis som om man siktar för lågt så hamnar man lågt,
men jag ville nå längre än så och hamna bland molnen!
Gick till skolan med min nya rymddräkt men låtsades att det var en rymddräkt
- jag håller drömmen vid liv"
 
 
 

När rädslan smyger sig på

Att flytta. Den där stora känslan av vemod när jag inser hur mycket jag kommer sakna alla nära och kära när jag flyttar kryper allt tätare inpå.
Det känns inte lätt att släppa taget, samtidigt som jag vet att det är det här som jag vill och måste göra.
 
Har packat nästan allt och köpt ny dator och nytt hår, har sagt upp mig fråb helgjobbet jag haft i 5 år och tagit mig tid åt de jag älskar och har haft fantastiskt roliga och mysiga sommarstunder med dem, så nu är jag nästan redo.
 
Bara två arbetsdagar, lite gråt, massa kramar, skratt och Bjursele kvar först och ÅH vad jag ska njuta av detr!!
 
Några bilder från senaste superveckan;
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0