When we're feeling very small underneath the universe.

En stund i mitt liv av total förvirring, separationsångest, överskott(?????) av frihet och så himla mycket annat som är positivt men som jag inte riktigt kan se klart genom dimman.
 
Jag vet inte så mycket mer än att jag nog måste sörja ett tag.
Och att det är tur jag har så fina vänner som får mig på bättre humör och tankar
tills jag lär mig hantera alla nya känslor.
 
 
 

Thorn in my side

Men guuuuu vad det regnar!!!
Fast det är ganska mysigt ändå.
 
Jag har gått en promenad i dugget, kokat en exotiskt soppa och försökt strukturera men framför allt få min tillvaro förståelig för mig själv.
 
Tror jag ska koka kaffe & kanske ta en liten busig snus till Carros ära!
 
Har fått livstecken från henne i Härnösand ju! Hon har kommit fram, fått ett rum och många nya klasskamrater!
Det känns väldigt lovande må jag säga! (/stolt förälder)
Hahaha åh! FinCarro! :* Längtar tills jag ska dit och härja/hälsa på! ;)
 
 - Världens bästa bild!!! :D
 
 
 

Om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen.

Hej!
 
Middagen igår var magisk! Blir bara så glad av att omge mig med dessa otroligt gosiga människor! :D Efter vi hade ätit så begav vi oss till mig en stund, drack spetsat te och var nostalgiska till gammal hiphop. FIIINT!!!
 
Bilderna har Alma och Carro tagit:
 
 
Sentimentaliteten uppstod väldigt fort vid hejdå-kramarna. Även fast jag vet att vännerna som flyttar faktiskt flyttar och inte dör så var det liksom begravsningsstämning i mig....
 
Den höll i sig till idag. Danne rädda mig från den värsta dippen imorse men det är liksom...
Sorgligt. En halvtung dag helt enkelt, nivetkanske, en sån där när man inte kan skaka av sig känslan av att de tunga molnen utanför fönstret färgat av sig med sitt gråa klet typ överallt. När den minsta av motgångar blir till enorma världsproblem och alla tankar som snurrar i skallen bara blir sega, tunga och sjukt okonstruktiva.
 
Ska snart rensa ut.
// tjejen som redan börjat kolla i kalendern efter passande datum att hälsa på sina vänner!
 

Livets glada dagar

Hej Gosegrisar!!!
 
Den här helgen bjöd rentav på dubbelfest skall jag förtälja er!!!
 
Fredag spenderades i Byske med sommarens arbetskamrater där vi splea brännboll, lekte musiklekar och bada badtunna bland mycket trevligt!
 
Glad i hågen (men med en redig huvudvärk....) på lördagen så cykla jag med Mathilda, Carro, Jimmy och Stina ut till Rickie som bjöd på finmiddag på altanen i Tjärn!!! Där blev det hjortron, Spice Girls, dans i Carros skyhöga klackar, skratt och många fula bilder!!!
 
Avrunda helgen med att gosa med Daniel och se serier igår vilket var riktigt mysigt!!! Sen köpte han ju även en blåbärsbakelse till mig - Fatta en BLÅBÄRSBAKELSE!!! Då kan man bara vara lycklig! :D
 
Idag for vi på second hand (införskaffade tyvärr inget...) och sen tog jag tag i mitt liv! Har börjat avliva de köttätande dammråttorna som inte blivit attackerade senast några veckor inna studenten (... usch!) och sökt jobb till tonerna av min gamla tonårskärlek Mika, fint har det varit!
 
Syrran kom även förbi och berättade om sin första skoldag på Gymnasiet... jag blev inte helt oväntat sjukt avundsjuk!! Meeen, nu äre hennes tur med Fredrik, Erika, Susanne, lena, Maggan och Ylva m.flera! :D
 
Och snart ska jag iväg på middag med några fina på Allstar! Blir bl. a att säga "På återseende" till Carro och Stina som flyttar i veckan!!! Sorgligt såklart men KUL att de vågar sig ut på upptäcksfärd!!!
[- och livsnjutare/tidsägare/arbetssökande som jag är så kan jag ju hälsa på dem!!! ;) ;) ;)]
 
 
Btw så har den här gosegrisen glömt sin mobilladdare i Furuögrund (=a place far, far away) och går därför inte att nå förrän typ, imorgon....
 
 

NEVER GONNA LET YOU DOWN!!!!

Godmorgon!!! :D
 
Morgonstunden har guldet i munnen, solen skiner utanför fönstret, jag har slukat två goda ägmackor - tack Carro för ägget - och förödmjukat mig i songpop under tiden.
 
Arbetsförmedlingen ligger på schemat idag och peppen ligger väl inte riktigt på topp... meeeen måste man så måste man! I längden kommer jag avlida av tråk utan den minsta sysselsättning.
 
Ska ta en kopp kaffe och en Rick Astley på det så kanske peppen kan bära mig hela vägen dit! ;)
KOLLA BARA PÅ HAN!!!!
 

NEVER GONNA GIVE YOU UP!!!!

Det tillsynes milslånga jobbschemat har jag nu kommit igenom,
så nu är jag offficiellt ledig..... fast arbetslös.... eller båda!!
 
Har lärt mig otroligt mycket på mitt sommarjobb och VÄXT.
Garanterat flera mil! Inser att jag fortsätter klara av så mycket även fast det känns omöjligt.

Har även haft underbara arbetskamrater och stunder hos vårdtagare som kommer bli minnen för livet!!
 
Men nu chillar jag ju som sagt. Kom hem från Bjursele idag där jag varit med Mathilda, Carro och Hannes några dagar, och jag hade det minst sagt magiskt!!!
Solen sken på oss medan vi ägnade oss åt att bara vara lediga och göra vad som föll oss in, som atti bada basta, fynda på second hand, dricka litervis med kaffe, göra ljuvliga middagar, se film, plocka hjortron, ta fula bilder och leka taskiga lekar bland mycket. Jag stannade upp flera gånger där borta och kände med varenda cell
"Fan, vad jag är lycklig just nu".
 
Jag har fått så många skratt och härligt tagg att det spritter i magen och en semester som heter duga!!
Tack ljuvliga ni!!
 
 
 
 

RSS 2.0