Om ens största bekymmer är CSN;s hemsida och att man inte kan muttprutta, då är man nog rätt så tillfredsställd med livet!

Ho-ho!?
Här ekar det verkligen tomt!!!
 
Anledningen till detta är väl för att jag har haft tankarna på annat och LEVT, gissar jag.
Varenda gång jag försökt skriva har det bara blivit en osammanhängande röra i romanlängd av starka känslor och ord - men nu försöker jag igen.
 
Det har blivit vår, och sommar och jag har njutut så mycket jag kunnat. Plockat blommor, badat, insupit ljuset, blivit myggbiten. Jag har varit i Sveriges tre största städer på 8 dagar due to min och underbara Almas sökturné runt landet och tro det eller ej;...
JAG KOM IIIIIIIIIIIIIN PÅ FRIDHEMS TEATERLINJE!!!! Fyfan vilka stressiga, nervösa men roliga ansökningsdagar det var där jag fick ge allt och lära känna en massa underbara människor!!!
Jag uppnådde min dröm!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D .D :D
och
Jag ska bli skåning!!!!!! D: D: D: / :O :O :O /:D :D :D
Det är något som verkligen tagit upp min tankeverksamhet den senaste månaden.
 
Jag har med stor glädje återsett gamla vänner och släktingar sett Knife i Sthlm, besökt Bjursele med två babes, festat på fantastiska sommarkvällar, cruisat runt i stan med fina vänner, kramats med min familj, älskat och gymmat(!!!) med min drömprins Daniel, dansat näck, kommit in i ett läs-il igen, varit pankare än någonsin förr  men samtidigt fått jobba mina första nattskift, tänkt på stretching men aldrig orkat och försökt att bara landa i mig själv.
 
Bara njuta av allt det fina och alla de fina jag har runt omkring mig
Just så.
 
Här får ni en gammal bild på lycka;
 
OCH SNART ÅKER JAG PÅ FESTIVAAAAAL I TYSKLAND
KAN
INTE
VARA
MER
TAGGAD
 
nGGGGAANNGNFNGNGNGNN
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0