Utvärderingen of D00M

Luleå = lovely!

Bilresorna dit och hem var riktigt roliga med allsång, gissningslek och godis
och själva besöket på Norrbottensteatern var också så himla himla himla bra såklart!

Älskade stället från första början! Teatern låg belägen precis vid vattnet så man hade en jättefin utsikt om man satt i restaurangen eller fikarummet, restaurangen var nyrenoverad och skitsnygg och hela atmosfären andades bara bra saker! Luleå ska ha en eloge som satsar så fint på sin kultur!

Vi började dagen med en rundvandring i den gigantiska byggnaden som innehöll en massa snirklande korridorer och trappor. Teatern hade t. ex en egen smedja och ett stort snickeri och det var så himla nice i allmänhet att få se kostymateljén och teaterchefens storslagna kontor! Det roligaste av allt var nog att kliva in i kostymförrådet och rekvisitaförrådet! DAMN - det är en teaterleevs våta dröm! Det var gigantiska rum innehållande massor av härliga skor, hattar, klänningar,koffertar, böcker mm. mm! De tre olika scenerna var också de roliga att bekanta sig med, och det känns så galet kul att vi ska få spela på en av dem i maj!

Därefter följde en workshop med tre skådespelare där vi gjorda övningar som passade bra utifrån de funderingar och problem vi ställts inför under repetitionerna. Riktigt kul hade jag och det var givande att få jobba med nya övningar med nya lärare. Jag tycker om dem jag har men man invigs för nya sätt att tänka med nya människor vilket jag tycker är amazing!

Sedan fick vi chans att prata med ljudochljustekniker kring praktiska saker inför vår föreställlning vilket känns skönt! Tusen nya frågor kom upp samtidigt som man fick svar på många.

Tillsist fick vi middag och en musikal nämligen "Grabben i graven bredvid". Riktigt underhållande var den och skådisar och musiker var riktigt duktiga!

Himla nöjd över den dära dagen! Nu är det bara att tagga till maj och vår föreställning där -
ska bli så fruktansvärt kul! :D :D :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0