Världen luktar grapefrukt

Jag får ganska mycket gjort nuförtiden men samtidigt känns det som att nya saker bara dyker upp när jag precis hunnit klart med något annat.

Gissar att jag ännu inte riktigt vant mig vid det vardagliga hamsterhjul som skolan innebär.
Ändå trivs jag, trots att jag ibland stannar upp och inte riktigt fattar vad jag håller på med. BÄNG!
...Vill nog fortfarande tro att jag har sommarlov.

Ljusen i höstmörkret är i allafall fler än jag kan räkna till och det värmer min själ!
Har bland annat bytt ut många av sommarens partydängor till lite mer finstämda och höstmysiga
låtar i spellistan. Bland annat Coldplay!


Har haft några otroligt fina dagar!
Igår stängde jag och Danne in oss i lägenheten, gjorde mat, såg Blood in blood out (skitlång men skitbra!) och lyssnade på regnet.

I tisdags tog jag bussen till Byske och åt godmiddag hos mamma och Frida, därefter blev det övningskörning och tillslut en underbar tillvaro hos Emelie tillsammans med henne, Therese, Petter, sushi, te och en ljuvlig cheesecake!

Skrattar och Dreglar fortfarande vid tanken...

Kommentarer
Postat av: din honeypie

ellan, det är ofta jag går runt och som har en känsla, en känsla som jag inte kan sätta ord på. Men då läser jag din blogg och du har gjort det, bara tex att skrev att du bytt ut sommarens partylåtar till mer höstiga låtar! Det är som att lyssna på mer lugna, höstiga låtar och som ha övergett sommar låtarna, och får en känsla som man sedan inte kan förklara!

Okej det här är nog den skummaste kommentaren jag har skrivit här, men jag är ju ganska skum så det har nog en förklaring.. förrutom att jag alltid har varit det, ajja! ;)

Nu kom jag på det jag egentligen ville.. och det är att du alltid skriver så klockrent! :]Ps, tisdagen var en så sjukt härlig kväll i mitt liv, har tänkt på allt skratt hela veckan och skrattar för mig själv bara vid tanken på alla roliga (och JÄÄÄÄÄKLIGT skumma) samtalsämnen vi hade!!!! :D :D :D :D :D :D ;) ;) <3

2011-09-22 @ 18:14:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0