2010Januari:

I mitt första blogginlägg för året skrev jag "Förhoppningsvis är jag en glad Ellan detta år, det känns viktigast!"
Jag började min andra termin på estet teater på Anderstorpsskolan, började dansa streetdance och blev teaterledare för min gymnasiegrupp. Daniel och jag firade 1 år tillsammans och vi, Aron och Ida bokade resan till Kreta!

Februari:

Var gamer för en kväll och spelade brädspel hos Soffe med ett fint gäng tills jag somnade av utmattning. Kollade synen och därefter inleddes mitt velande med glasögonval! Var osäker på mitt gymnasieval och provade på samhälls för en dag, efter mycket tänkande bestämde jag mig för att stanna på teater, vilket känns riktigt bra idag!

Mars: For och spana in West Side Story på Norrlandsoperan i Umeå och var en zombie på MJkonserten på skolan. Började bugga med Vicke och hade ett helt fantastiskt sportlov med fint väder, skoteråkning, skidor och vänner.
Drog på maskerad på Getberget utklädd till mördarsnigel!

April: Fyllde 17 år i staden den tredje april och blev några dagar senare firad tillsammans med Soffe och Julia av los bridos! Införskaffade mina brillz och färgade håret rött. Flyttade äntligen in i lägenheten och avslutade månaden med ett tokfint valborgs hos Helle och i en grillstuga!

Maj: Min finfina klass repade som tusan och visade upp "Fucking Skellefte" på Hallen och vi stekte och smekte!!
Jag var också med i min första dansuppvisning på streetdancen, men sen sluta jag där... va som inte min grej!
Annars var det väl... jävligt varmt och soligt jag sken ikapp med solen och bara njöt av livet picknickade bl.a med Danne, Ida och Aron i stadsparken och hade återträff med ett gäng 93tjejor från Byske. Fint liv!

Juni: Tjejkväll hos Majs som var helfräsig och spåra ur! Slutade ettan med en superfin klassfest och inledde sommarlovet med en underbar sovmorgon! Började sommarjobba på Byskeskolan som typ lärarassistent och hade det riktigt soft och gjorde dessutom spännande upptåg på kvällarna bl.a  tog mitt första dopp en regnig dag i Vitsjön tillsammans me Emelie och Majs! Min sköna Felicia var här och vi spenderade många fina kvällar ihop bl.a midsommarafton!

Juli: Stadsfesten - Trästocks - PDOL The Ark - Krunis - Kent de bästa musikupplevelserna jag haft och fantastiska festivaler med härligt sällskap och roliga upp tåg! Sommarjob <3bade en vecka på Solvik, tältade med Danne, tältade med Danne, Ida och Aron i Bure skärgård och hade det kung! Allt var dock inte underbart - min fina farmor gick bort :/ <3

Augusti: Släktträff i Vindeln med fina släktngar jag inte träffat på evigheter och underbart väder! Jbbade sista veckan på skolan och slet denna gång! Hade pokerkväll hos Soffe och sista veckan på lovet for jag, Ida, Danne och Aron till Kreta! Blev en oförglömlig vecka! Kom hem, blev sjuk och börja om skolan där jag trivdes mycket bättre än i ettan och började ta tag i min jälvkänsla. 

September: Denna månad innehöll en hel hög med fina tjejkvällar och annat mys. Tyvärr fick jag streptokocker som följdes av en galet ihärdig förkylning så var som krasslig hela månaden. Men hann ändå vara lite på skolan och uppträda som klamydiamonster och ta ett helfint klasskort!

Oktober: Fortfarande sjuk och jävlig och energin var som bortblåst, ändå hankade jag mig fram och hade en fin månad med pojkvän, familj och vänner!

November: Blev äntligen frisk och spenderade första veckan som var höstlov med en maskerad och sedan for jag till Stockholm och kusinerna och hade det vackert i en vecka! :D Jag drog tummen ur och kirra gymkort med Emelie, Maja och Helle och började träna kontinuerligt. Började även ha tekvällar med briljanta brudar och mådde awesome!

December: Var lycklig över att Oktober/November passerat fritt från höstdepp. Stressade som tusan i skolan men hade ett fint liv och fick mig många skratt av klassen som gav mig energi att kämpa vidare. Gjorde Othello med Mathilda och jag tyckte att vi stekte! Hade lilla julafton med tjejerna och även "riktiga" julafton som blev den bästa hittills! Var med Danne, tjejerna och shoppade i Umeå på lovet och peppade nyårsafton till tusen!

Det här året har varit det klart bästa hittills i mitt liv!
Jag har haft så grymt kul och umgåtts med fantastiska människor!
Jag har även lärt mig uppskatta mig själv och jag och mig har haft det riktigt bra ihop ;)
I år har jag vågat mig på många nya saker och jag har blivit solt och lycklig över det allra mesta jag har gjort,
jag har helt enkelt varit lycklig!♥

Nu peppar jag att 2011 blir lika fantastiskt!
GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! :D :D :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0