Linköping rules!!!

Efter ett hejdå till släktingarna, ett oväntat men jätteroligt fikande på Sergels Torg med Mathilda och en tågresa så anlände jag till Linköping! Felicia och hennes David mötte upp mig på stationen och så åkte vi hem till deras jättefina lägenhet, fikade bullar och tokgod chailatte som Felicia gjorde, handlade och svängde ihop en riktigt supergod middag! Därefter förberedde vi oss för utgång med lite dans och drinkar och till sist gjorde vi Linköping osäkert! Riktigt spännande var det! ASMYCKET folk och ett riktigt härligt ställe hittade vi till så kvällen/natten blev jättekul!! :D
Några bilder från innan vi drog ut;
Idag har vi haft världens chilldag med sovmorgon, lång frukost, film, pizzakäkande och så har Felicia fixat mina naglar så att de ser snygga ut för en gångs skull! Nu blire ännu mer fredagsmys!
Jag har helt enkelt en awesome time här!

Höstlov!

Japp - höstlov it is! :D

Känns helt jäkla ljuvligt, särskilt eftersom praktiken och Stockholmsresan känts som semester så det känns bara som ett ännu fetare plus att få ännu mer ledighet! Det är fan lyx!

Av min första höstlovsdag så har jag spenderat första halvan på Kulturama där jag fick vara med Clara och hennes klass på deras tre timmar långa teaterlektion. De går också teatertrean så det var intressant att vara på en ny skola och se hur de jobbar jämfört med oss, och det fanns nog lika många likheter som skillna der! Jag fick åtminstone möta ett helt gäng härliga personligheter, se tre scener som de tolkade från en pjäs som heter "Törst" samt garva åt deras fantastiskt roliga improvisationer! Efter lunch var Clara, Ida och Rebecca schyssta och följde mig på tunnelbanan in till stan där mitt huvudmål var dr.martens-jakt!

Tyvärr var inte turen alls på min sida idag. Affären "Dr. Martens Store" saknade båda modellerna som jag funderat på att köpa och Shock hade bara kängorna i svart, rosa och rött vilket jag tyckte var ett väldigt kasst sortiment! Så jag ilade upp och ner för Drottninggatan och massa tvärgator för att leta i alla skobutiker jag kunde hitta och tillslut hittade jag ett par i rätt färg - men fel storlek! Det paret var det allra sista i butiken och när kassörskan slog på märket på datorn för att se på vilka fler affärer de fanns inne på så blev svaret att alla skor i den färgen var slut - så då frågade hon om jag varit på Dr.Martens Store? Då insåg jag att det nog inte var meningen att jag skulle ha tag i några kängor just idag så då gav jag upp.

Istället blev det lite andra spännande grejer som fick följa med mig hem från stan!
Jag är en big fan av att åka tunnelbana så på hemvägen njöt jag av det som kommer vara min näst sista
resa där på ett tag - men jag kommer tillbaka!

Väl hemma bjöd min moster på en fantastsik god sushi (jag var fan i himmelen!!) och sedan drack vi kaffe och käkade lite kladdkaka plus att Clara fick sig en mäktig revansch i alfapet!
Därefter såg vi "Hur många lingon finns det i världen?" och jag bölade som fan,
rekommenderar den filmen starkt!



(Bild för att demonstrera hur glad jag blir när jag får sushi! Den gången förtärdes ljuvligheten hos Mathilda i Bergsbyn och jag var lycklig trots het wasabi i handen och superslemmig lugg!)

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon åker jag vidare till Linköping
- känns helt galet att veckan här i Stockholm har gått så fort!!


Börjar längta hem litegrann till mina underbaringar...
men framförallt längtar jag efter min fina Felicia Sandström som jag får träffa snaaaaart!





Livet måste levas framåt men kan bara förstås bakåt - Sören Kirkegaard

Hey ho!

Sista praktikdagen idag och den spenderades på Skönstaholmsskolan med Kicki med tre vilda och glada barngrupper som jag bl. a fick sminka till vampyrer, monster och zombies vilket var riktigt roligt!
Känns lite trist att praktiken är slut men jag har lärt mig så himla mycket den här veckan
och är så fantastsikt nöjd över de nya erfarenheterna och de underbara människorna jag mött!! :D :D
Är så fruktansvärt tacksam för att jag fick den här praktikplatsen!
 
För första gången i veckan slutade jag innan kl. 18 så det var jag som slängde ihop middagen så vi har ätit tacos, kollat på gamla (fula? xD) bilder på oss och så har jag äntligen vågat öppna mailet från filosofiläraren
- och tack och lov kan jag än en gång konstatera att hårt arbete lönar sig! :D :D
Trodde nästan jag skulle dö av prestationsångest när jag kämpade med den sista hemtentan förra veckan
men nu är jag bara så glad att jag gjorde det!

MVG i Filosofi A trots allt!!! (Skiter i jantelagen och skryter som fan!! :D)

yyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssss!!



Nu hörde jag det ryktas om ett kladdkakebak som jag ska undersöka!

Godkväll gott folk!


Innan jag avlider av trötthet, en kort resumé av dagen;


Innan praktiken åkte jag ju som jag skrev in till Götgatan för att upptäcka att de flesta affärerna inte öppnade förrän kl. 11! Jag såg det som en perfekt möjlighet att upptäcka staden litegrann så jag promenerade bort mot Gamla Stan, köpte en jäkligt smaskig take-away latte och vandrade omkring i gränderna tills kl. 11.
Då återvände jag mot Götgatan och mötte upp Clara och hennnes kompis Ida som var superhärlig!
De följde den överexalterade norrlänningen in på Monki där vi provade kläder allihop och jag köpte (ännu en) färgglad skjorta därifrån, surprise? xD

Därefter käkade vi lunch på ett tokmysigt café som hette "Fåtöljen",
maten var fantastisk och vi satt där ända tills Clara och Ida upptäckte att de var tvungna att springa till tunnelbanan för att hinna till skolan. Så jag tog mig ett långt och härligt besök på Weekday där jag inhandlade ett par nya, välbehövliga jeans. Jag köpte hårfärg i Farsta centrum eftersom det blev lite brådis efter det långa jeansprovandet och jag och Clarade färgade varandras hår nu ikväll!

Mitt blev mer åt honung/guld-hållet men framförallt försvann den mustiga utväxten så jag blev otroligt nöjd
- tack kära kusin! :D

Idag på praktiken har jag varit med danspedagogen Lisa
och där blev det inget sitta still och kika utan nej - jag dansade mig darrig och svettig!
Och roligt var det!!
Fick dessutom en massa ljuvliga livsråd av den fantastsiska människan -
som var oväntade men grymt tacksamma!

Roligt hur man ibland träffar människor en så kort stund
men ger en energi och saker att tänka på som mest troligt kommer hänga med mig länge = FINT!



(farlig bild från valborgs på tal om energi!)

GODNATT!

Good feeling.

Blev en otroligt skön dag igår!
Kollade lite i affärer tills jag blev less, köpte en Pucko och gick ut och satte mig bredvid en enorm ek i solskenet istället. På praktiken var jag med på planeringen och sedan fick jag träffa tre stycken musikalgrupper, det var väldigt intressant att se hur de jobbade och få en smygtitt på deras kommande produktioner!

När jag kom hem så fikade jag med  min fina värdfamilj och smiskade just så pass Clara i alfapet!
Nu ska jag strax bege mig mot Götgatan för lite mer shopping (bl. a ska jag och Clara köpa hårfärg inför ett kommande projekt) innan praktiken börjar kl. 2
- Jag klagar inte! ;)

Last year: (OBS: datumet på kameran var fel!)



Hey ya!

Igår på praktiken följde jag med en dramapadagog som hette Kicki och jag fick vara med när hon planerade och höra hur hon resonerade samt vara med och leda några övningar med tre stycken grupper,
en med sexåringar, en med 4:or och 5:or och en med 6:or och 7:or.

Väldigt roligt var det och särskilt intressant hur olika man måste jobba med barn i olika åldrar!

Gårdagens roligaste var helt klart när vi jobbade med den äldsta gruppen och jag gick runt för att fråga hur det gick med allas karaktäranalyser. Jag pratar med en tjej en stund om henens tankar och idéer när hon helt plötsligt frågar;

"Vilket land kommer du ifrån?"
och jag svarade "Norrland..." innan jag i princip garvade ihjäl mig!! xD xD
Hon tyckte helt enkelt att det lät som att jag bröt på svenska!
Charmigt och mycket roligt tyckte jag - som efter den situationen ansträngde mig lite extra för att låta
mindre norrländsk ... eller utländsk?

Hittade dessutom en riktigt norrländsk bild i arkivet som jag tänkte dela med mig av,
föreställande två bleka, grova norrlänningar i håriga mössor i ett tämligen svalt hus en kall januaridag
i Västerbottens inland!


Önskar dessutom bruden till höger ett enormt stort lycka till på provet idag!
Du kirrar det!!! ♥


Nu; Farsta centrum för lite spanande i affärer ;)

Hands to the sky and throw your head back - let's dance to this track.

Goooooooooooooood morning Vietnaaaaaaaaaaaaaam!
(Eller, Sverige...!)

Börjar inte praktiken förrän två idag så jag har haft en helt ljuvlig morgon!
Fick sova ut, äta en grym frukost (lägenheten ligger på tredje våningen och är därför i höjd med träkronorna, så det kändes nästan som om jag satt och svävade bland alla gula, orangea, röda och guldiga löv utanför fönstret när jag åt!) Därefter pluggade jag lite körkort och begav mig ut på en promenad i omgivningarna!

Förorten Farsta där jag bor är ganska bergig så det var riktigt roligt (och utmanande) att promenera runt på höjderna och spana ut över alla hus och den fina skogen (den lilla skogen som finns åtminstone). Höll dock på att halka ner två gånger så nästa gång ska jag nog inte ha concerse .. de + hala berghällar kan vara en dålig kombination upptäckte jag nämligen! ;)

Sen dess har jag duschat och struttat runt i lägenheten och gjort mig ordning och sjungit fulsång ikapp med Spotify. Nu ska jag bege mig mot praktiken men innan dess ska jag ta mig en liten kik förbi farsta centrum och se om jag hittar något tjusigt! ;)

LIFE'S GOOD! ;)


Framme i schtorschtaaaaan!

Kvart i sex imorse skuttade jag av bussen på centralen oväntat pigg och taggad trots de få timmar sömn jag kunnat skaffa mig i bussen. Lyckades ta mig ner till tunnelbanan och klev på gröna linjen mot Farsta.
På tunnelbanan var det människor i välstrukna kläder som såg ut att vara på väg till jobbet samt utmattade lirare på väg hem från vad som verkat vara ett gäng fartfyllda utekvällar - och så jag då!

Det är en av grejerna jag tycker bäst om med att åka tunnelbana.
Man är så anonym samtidigt som man omger sig av andra anonyma som ändå berättar en historia,
och jag tycker det är kul att försöka lista ut vad de har gjort och var de är på väg.


Haha oj... det lät kanske aningen creepy men well - that's me!

Kom iaf fram till min mosters lägenhet och hann sova en och en halv timme till innan det blev frukost och ett kärt möte med släktingarna! ♥

Kl. 10 började praktiken och idag fick jag följa tre teaterledare som ledde en grupp med gymnasieelever som hade premiär på sin Trettondagsafton idag - så jag fick beskåda både genrep och premiär vilket var jättekul!! :D
Deras tolkning var grym och det är roligt att jag också jobbat med den pjäsen så att jag kunde se hur vi tolkat den olika! Utöver det så övade jag repliker med skådisarna, flyttade ett gäng bord och ställde säkert tusen frågor till dem om föreställningen osv, men är man nyfiken så är man! Mycket mer än så gjorde jag inte eftersom det inte fanns så många uppgifter till mig idag, men det passade ganska bra eftersom jag var ganska sliten! Ledarna och ungdomarna var iaf superhärliga så jag ser fram emot resten av veckan!!!

När jag kom hem bjöds jag på supergod middag och efterrätt och sen dess har vi allihop haft en skön mys-kväll framför tv:n vilket verkligen var på sin plats! Känns så ljuvligt att vara här!! :D



På återseende!

Äntligen på väg, luften bor i mina steg!

Nu åker jag och praktiserar i huvudstaden!

Hejdå Skellefteå - och ha en grym vecka! :D
Och:

HEJ Stockholm!!!!




Kaozzz med mig!

- GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH!!!!!!!

Ungefär så känns det nu!
Packar, skriver handlingslistor, diskar, försöker fixa ett anständigt utseende på mig själv
och bloggar samtidigt = KAOS!

Jag längtar så otroligt mycket - för ikväll åker jag!!!
Och imorgon vid den här tiden har jag börjat min praktik redan!
Har bara inte fattat det än...

Men det blir kul! :D


Friday's never hesitate

"Friday - I´m in love" spelas på hög volym ute i köket och pappa diskar i kallingar och hatt och visslar glatt ikapp!
Och den bilden beskriver den här dagen så här långt alldeles perfekt!

Den här dagen blev precis lika härlig som jag önskat mig!
Solen skiner och luften är frisk.
Tog bussen ut till skogen i morse och drack te och käka limpmackor med ost och gurka tillsammans med pappa
och kramades med Razze efteråt. Skrev klart filosofin, ringde kvinnan på praktiken för några sista frågor
och till sist fick jag på mig stövlarna och gick ut i skogen och hittade två nya favoritplatser,
mina skatter i världen! Hade saknat det så ofantligt mycket!

Jag och träden dansade ikapp och solen skrattade åt oss.
Var glad ända ner i magen och blev lättare för varje nytt andetag.
När jag kom hem dansade jag och pappa till "Visit to Vienna" och  Razze ville också vara med.

En dag värd att minnas!


- Och en plats värd att älska!


Om ni behöver lite stöd, lite pepp, eller kanske en spark i rumpan för att komma ihåg styrkan inuti er. Då kan ni alltid ropa på våra låtar - så kommer dem till er!

(Förhoppningsvis) sista filosofispurten startar NU och ackompanjeras av
The Arks sista livespelning på P3, jag får galna rysningar!!!

Gör ont i hjärtat att de inte finns mer, men jag är mer än väldans lycklig som fick se dem i somras
för det var en helt fantastisk upplevelse! ♥
Få band som fått mig så inspirerad, taggad och berörd som The Ark!





New motivation

Nu har jag ingen skola förrän på 2,5 veckor!
GILLA!!! :D :D :D

Bara hemtentan i filosofi som ska göras klar och lämnas in så kan jag andas ut sen!

...Sen blir det iochförsig att grabba tag i körkortspluggandet igen men det känns inte jättefarligt ändå.
Hade min tredje körlektion idag och nu jäklar börjar det hända grejer!!!
- jag kanske har en chans att fixa det där efterlängtade kortet ändå! :D

Eller, vad är det jag säger!? SJÄLVKLART fixar jag det!! ;)



Sedan så hörde jag att det finns någon som är sugen på Bjursele snart igen,
och det är jag med!!! Så håller tummarna för att det också blir av någon vecka framöver!

NU: äta pizza & leda teater

På återseende!! :D


Nu kan du få mig så lätt!

Jag har en alldeles underbar klass, för när jag kom till skolan var jag så trött och slut att jag var nära på att vändai dörren
men i slutet av dagen kunde jag knappt ta mig därifrån för att jag skrattade så mycket!

Snacka om att förgylla min dag! :D
Fantastiska, fina klass - är så glad att få spendera mina dagar tillsammans med er!


Förövrigt så är det så jävla mycket höst.
Mörkt, kallt, blåsigt, regnigt och mystiskt...
ibland känns det spännande och vackert,
ibland deprimerande.
Därför är det tur man kan ta tag i saken när det känns jobbigt höstigt och göra något mysigt av det.
Hoppar i mina skönaste kläder, dricker kaffe, lyssnar på Håkan, tänder ljus
och längtar (nästan ihjäl mig) efter min prins som kommer senare än planerat då han blev tvungen att jobba över fyra timmar.

Jag ser det som ett tecken på att jag ska ta tillfället i akt och filosofera,
så det blir av nu!


Don´t let me go

Hemma igen efter ännu en underbar tisdagskväll!
Ikväll har jag, Soffe och Emelie hälsat på Maja och det var awesome - 
ni är  bara så oförklarligt ljuvliga tjejer!!!! ♥
Kändes som tiden försvann på ett ögonblick, men jag hoppas att vi kommer genomföra några spännande planer på höstlovet! Därefter blev det en cykeltur i regnet till efyran och det tisdagliga teparty som levererade mysfaktor, gött folk och välsmakande te as usual!

Nu är jag och min tisdagsdate Emelie hemma i min lägenhet
och ska systerligt dela en mango att förtära samt beskåda "Värsta pojkvänsakademi" innan
det är dags för läggdags!



Fina flickor på bild från en helt fantastisk lördagkväll förra hösten!


Qui t'a dit?

Skön dag där allting blev bättre än förväntat.
Fick tillochmed chansen att hänga en stund med min goa Emelie efter skolan och på bussen till Byske.
För jepp, ikväll huserar jag hos mammsen!
Andas några extra andetag, umgås med mamma och Frida och slipar på sista filosofitentan som jag dessutom har knasig prestationsångest inför... huvvaligen!

Ska ta en paus från den och ta en promenad med syrran till ICA,
jag hörde nämligen ett rykte om att de säljer 2 Ben&Jerrys för 75 spänn! ;)



KORVEN! ♥

I dare you to -

Igår hade teatrarna i vår klass gästlärare på skolan och det var väldigt intressant!
Vi jobbade med fysisk teater och lärde oss hur man kan kommunicera känslor och handling till en publik eller till varandra utan språk, ljud eller minspel - enbart genom rörelser! Det var både roligt och utmanande och tiden flög snabbt iväg. Även fast jag behövde masa mig upp flera timmar tidigare än vanligt på en lördag så tyckte jag att det helt klart var värt det
- jag lärde mig verkligen något nytt!

Idag har jag dödens träningsvärk efter teaterpasset igår och trots att det smärtar så tycker jag att det känns otroligt häftigt att det är just genom teaterövningar som jag fått den starkaste träningsvärken i magen någonsin trots otaliga år av fysträning med fotbollen och gymbesök. Sit-ups kan slänga sig i väggen!!!


Säkert! På engelska.
Först var jag skeptisk,
mycket av det jag älskar med henne är det norrländska vemodet
som kommer fram så starkt i hennes svenska låtar.
Men - everything went better then expected!
Hon är ljuvlig med Hello Saferide, Säkert! och även med Säkert! på engelska.
Alltid lika magisk, fina fina Annika.

The mountain top, walk on water - I got power, feel so royal.

Ikväll är jag glad över detta;

* Att min teatergrupp är så fantastisk och ger så mycket härlig energi! TACK!

* Att luften ute är så sval och skön att andas.

* Att jag fått massa små, söta sms. Tack D.R Loooove!

* Att min lägenhet är ren! ( Tack mig själv!)

* Att vaniljyoghurt och hjortron är en jävligt smaskig kombination.

* Att jag skrev klart avancerad teater-rapporten (finally!)

* Att det började en ny bra serie på trean som heter "Unforgettable" tror jag.

* Att det visas Sex and the city på tv nu! (Borde seriöst ta och se mer på tv!)

* Att det är fredag = nästan helg = fredagsfika imorgon!!!

* Att Caotico och Tove Styrke är grymt snygga och har gjort en fantastisk låt!!


Luften bor i mina steg.

Räknade ut att jag ringde till nio ställen och mejlade till tre utan resultat,
men tillslut fick jag mig den efterlängtade praktiken i Stockholm iallafall! :D :D :D

Blir både nya erfarenheter och upplevelser, en efterlängtad vistelse hos mina släktingar samt en härlig tur till Felicia i Linköping! - Tillråga på allt så får jag resa och känna den där fantastiska känslan av att vara på väg!

Skitlycklig!!!


(glad bild!!)

Enda molnet på himlen är SJ! När jag bokat resorna så kom det upp på skärmen att det uppstått ett tekniskt fel,
så jag fick varken någon bokningsbekräftelse på mobilen eller mailen som jag bett om.
Men dragit pengar från kontot, det hade dem lyckats med!

Jäkla teknik och handla saker över nätet = har aldrig gått särskilt bra för mig! :S

Meeen ska ringa dem och hoppas det går bra trots allt!


Dis-moi des mots d'amour.

Fasansfullt fin tisdag igår!

Först en tokfet och asaskön sovmorgon till kl. 1 där jag sov (pretty obvious) och drog en mustig trän,  sedan avverkade moi en lugn och kort skoldag, därefter hemliga grejer på stan som följandes av middag med Emelie, sedan for vi och hälsa på Maja och det var evigheter sen jag träffa henne så det blev ett väldigt kärt återseende!! Sedan var det teparty för hela slanten med massa fint folk och jag och Emelie hade tur och fick skjuts hem av Hobbe och Hannes i den kyliga natten! Jättesnällt! Vi bakade en fantastiskt kladdig kladdkaka, Emelie fick en överraskning och mitt i det djupa snacket så somnade jag.

Emelie väckte mig och sa att jag snarkade. Då sa jag "Oj, jag somnade nog" innan jag somnade om igen...
- Sympatiskt inte sant!?!

Vaknade som aldrig riktigt till på skolan idag och har nog inte gjort det än heller...
så ska dra en powernap innan en viss herr Daniel kommer och hämtar hem mig till sig!
Har inte varit i furuögrund på tusen år så är på tiden!
TAGGAR!


Det där var inte furuögrund utan snarare Kreta...
Men pojken är ju densamma ♥
och jag med... fastän vi typ ser ut att vara tolv år på den bilden...

BJUDER PÅ DET!
tjing!

Det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin.

Precis när jag skulle göra middag tidigare idag så ringde mamma och frågade om hon fick komma förbi och hälsa på!
Jag blev tokglad såklart och bjöd på improviserad pizza som faktiskt blev helt okej.
Alltid fint att umgås med dig mamma - du är så mycket mer än ljuvlig! ♥

"Visa vid vindens ängar" ;



När hon körde hem så tog jag tag i saken och har nu totalstädat lägenheten vilket känns otroligt skönt!
Blev nåååågot purken när jag upptäckt att någon köpt "mina" blivande martens på Tradera...................
Men jag antar att det kommer fler tillfällen, nästa gång kanske det finns svarta med blommor?

Börjar först kl.13.00 imorgon så nu ska ja krypa ner i soffan med te, glass och passionsfrukt och götta ner mig i någon serie och sedan sova sött som en karamell.

Natti!


Shake it out!

Fy tusan vilken skön helg!

Började ju i fredags hemma i lägenheten med partylistan på högsta volym och två vackra kvinnor som kastade sten på mitt fönster. Därefter smetade vi på läppstift och traskade till Nordanå och beskådade danföreställningen "Worrydoll" - och jag var otroligt fascinerad av dansarna! Tyvärr så är jag kontrollfreak och vill alltid ha koll på vilken känsla som det är tänkt att jag ska känna när jag kollar på något, och jag fick ingen särskild feeling! Men antar att om koreografen ville förmelda "förvirring" så lyckades han riktigt bra! Även om det inte blev min favoritföreställning så var det väldigt underhållande och intressant så jag var glad. Därefter drog vi vidare till Mias nya, fantastiska lägenhet där vi förfestade och vid tio begav vi oss mot coasters för att lyssna på Uni Foreman - och de var som vanligt ljuvliga! Träffade dessutom riktigt härligt folk där!
Sedan blev det mer vin hos Mia för att tillslut besöka Olles! Och där var det hålligång må jag säga! Bra stämning, skönt folk, nica band osv osv - jag hade det hur jävla awesome som helst helt enkelt!!!
Kvällen avslutades i lägenheten med två (!) partypojkar som snarkade/snussade om vartannat hela natten!

Särskilt tack till dessa vackra ljuveldruvor som jag sällskapade mig hela kvällen igenom tillsammans med;

 





Vaknade upp på den soliga lördagsmorgonen med ett förvånansvärt piggt humör, och blev hämtad av mamma hem till Byske där jag umgick med henne, mormor och Frida! Fick mig bl. a en riktigt skön promenix med syrran för att återhämta lite borttappad tid - fint! Sedan kom pappa och Razze och vi åt jättegod middag! Lite senare dök även Danne upp och vi såg på tv allihop och hade det mysigt. Kring nio begav sig jag, Danne, pappa och Razze hem till Norrlångträsk där vi käka chips och såg en riktigt intressant tysk film som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på idag!

Tog sovmorgon imorse och vaknade + åt frukost med min fräscha karl och sedan skjutsade han mig till jobbet.
När jag kom hem stekte jag palt like a boss, såg tv med pappsen och sedan övningskörde vi till stan och handlade
- och det gick riktigt bra faktiskt!

Fest och en hel massa chill med människor som jag tycker så mycket om
passade perfekt och kändes välbehövligt efter en hektiskt vecka! :)


"Det är att vara älskad som är svårast, inte att älska."

Jag läser en kurs som heter Avancerad Teater på skolan och det är jag väldigt glad över!
Speciellt glad var jag idag eftersom vi fick fara och se en provföreställning på Västerbotten av en pjäs som heter"HOHAJ".
- Och den var så otroligt fantastisk;
Ljuset, ljudet, scenografin, kostymen, manuset, karaktärerna/ skådisarna och särskilt den otroligt starka känslan de förmedlade!

HOHAJ var fängslande, berörande och en fantastiskt fin skildring av en gripande kärlekshistoria
- dessutom utspelades den i de djupaste norrlandsskogarna och spred en stor dos av norrländskt vemod.

JÄVLAR SÅ VACKERT!!!





blir ju alldeles till mig i trasorna!!! SE DEN människor!!


MIKA HAR GJORT DET IGEN!!!

Tråkigt nog har jag aldrig varit helt galet såld på någon artist eller skådespelare,
men jag tror att det närmaste jag har kommit var när MIKA släppte
"Life in cartoon motion" 2007.

Jag var fjorton år och nästan förälskad.

Och nu förför han mig igen med den här fantastiskt lyckliga låten
- som är på franska t.o.m;

You go bubben!!!


Min stabila vän i studiestormen


Kunde bara inte motstå!!


Att synas utan att verka ser enkelt ut på håll, men jag lever på impuls nu - via fjärrkontroll.

Oj vad det är grejer nu alltså...
Hektiskt & hektiskare & hektiskast!

Men när veckan är slut så ska jag ut och kalasa med två riktiga pulverpumor
och tänka så jävla bra jag är som fixat allting -
för det är klart jag gör!! Bara jag har sol och apelsiner så!

Bara dags att börja liksom!

Ska koka en kanna mareld, slå på "fint"-listan på spotify som fortfarande funkar så fasligt fantastiskt den här årstiden och sätta tänderna i Strindberg på dirren!

Och just ja; jag är jävligt förälskad i denna:::






Ljuvligt

Hade en episk fredag som bestod av;

Riskettan - lunch med Linda - Glassfika på Ainas med coola klasskamrater - powernap med gos-Emelie -
filmkväll i Bersan med Emelie,Mathilda, Carro och Hannes - tight och mysigt i lill-läggan under natten med Frida,Emelie och Danne! FETT!

Mathilda tog bilder under den episka fikan!!









Och igår hoppade jag och min fina lillasyster på bussen till Luleå för en heldag med shopping!!
Jag hittade typ hur mycket som helst - (bland annat en helt onödig gul jacka som jag fullständigt älskar)
och hade det jäääääääääääääääääääääättefint tillsammans med min ljuva syster!
Tack korven - du är världens bästa syster! :D <3



RSS 2.0